Bezoekersteller  

Vandaag188
Gisteren267
Deze week1543
Deze maand4646
Totaal124997

Wie is online

1
Online

   

Nieuwste gebruikers  

  • warre.vanbiervliet
  • Frederik
  • johan
  • Lesn
  • marcialatruwe
   

De deelnemers aan de Parochianenwedstrijd dienen aan één van de onderstaande  voorwaarde te voldoen:  

 

1.   Men is woonachtig te Moorsele, Wevelgem of Gullegem ( bij twijfel dien je dit te kunnen aantonen met je identiteitskaart of rijbewijs )

2.   Vergunninghouders worden niet toegelaten tot deze wedstrijd, evenals leden van clubs uit Groot- Wevelgem die niet woonachtig zijn in Groot-Wevelgem.

‚Äč2.1. Deelnemers die proberen te frauderen worden levenslang verboden deel te nemen aan onze wedstrijden van Moorsele koerse en dienen eventueel gewonnen prijzen terug te geven, evenals geschrapt uit de uitslag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

3.   De eerste 2 ronden worden gezamenlijk achter de wagen gereden.

      Daarna starten de leden van Carlton, Lindetrappers en alle dames met een voorsprong van 2 minuten op de rest.

4.   Personen die bij vroegere deelname aan onze  Parochianenkoers niet konden uitrijden kunnen mits aanvraag bij inschrijving ook 2 minuten vooraf starten.

5.   In totaal zijn er 9 ronden af te werken (2 begeleid en 7 vrije snelheid) over 42.3 km

6.   Deelnemers die tijdens de eerste 2 ronden de begeleiding voorbij gaan worden onmiddellijk uit de wedstrijd genomen.

7.   De inrichters behouden zich het recht de inschrijving te veranderen van Parochianenkoers naar Gentlemenskoers(vervalt wegens volzet).

8.   De inrichters behouden zich het recht inschrijvingen te weigeren indien er zich meer renners zich aanbieden dan toegelaten.

9. De inschrijving gebeurt de dag zelf in café Het Lindeke vanaf 12.00 uur tot 13.30 uur.

      Er wordt een waarborg van € 5.00 gevraagd voor het rugnummer. Opgepast; identiteitskaart of rijbewijs worden niet aanvaard als waarborg.

10. Podium onmiddellijk na de Parochianen-wedstrijd voor de 1é & 2é & 3é plaats uit de wedstrijd.

      Alsook de eerste drie uit de “ vooraf starters “ en de eerste 3 dames.

11. Prijzen: alle prijzen zijn naturaprijzen voor de eerste 10 uit de wedstrijd. Vanaf de derde ronde is er iedere ronde premie.

      De prijsuitreiking gebeurt na afloop van de Gentlemenkoers in café Het Lindeke.  Opgelet de prijsuitreiking sluit stipt om 19.00 uur!

 

 

   
© Onderhouden door Philiep